Ga naar hoofdinhoud

Bronnen

Producten & Oplossingen

Jobs

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende, gepassioneerde (digitale) marketing, bedrijfskunde, commerciële studenten met affiniteit voor de zorgsector. Interesse in een stage of een flexjob, stuur ons dan je CV samen met een korte motivatie naar info@bouncer.be  

Ben je geïnteresseerd om sales agent of verdeler van Bouncer producten te worden, bezoek dan het gedeelte 'partners' op deze website.

Veelgestelde vragen - FAQ's

 • FAQ 1

  Is het Theomatik tafelhulp lunchbord (industriële) vaatwasserbestendig?

  Theomatik tafelhulp lunchborden kunnen in een (industriële) vaatwasser gereinigd worden en zijn veilig tot een temperatuur van 90° C. Het is echter niet nodig om ze na elk gebruik in een vaatwasser te doen, ze kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek en een normaal afwasproduct. 

 • FAQ 2

  Is het Theomatik tafelhulp lunchbord verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat we het kleurcoderingsschema voor verschillende ziekenhuis- of zorgcentrumafdelingen kunnen volgen?  

  We hebben bewust voor de kleur oranje gekozen omdat dit de beste kleur is voor mensen met een visuele beperking en voor mensen met dementie. We bieden echter wel 3D-geprinte clip-on accessoires in verschillende kleuren aan dewelke aan de zijkanten van het tafelhulp lunchbord kunnen worden bevestigd. Minimale bestelhoeveelheid is 10 clip-ons.

 • FAQ 3

  Is het kleine lunchbordje ook los verkrijgbaar?

  Ja, lunchborden zijn los te bestellen. Minimale bestelhoeveelheid is een doos van 5 stuks