Ga naar hoofdinhoud

Theomatik

Theomatik maakt eten weer makkelijker en leuker!

  • Het is goed voor het gevoel van eigenwaarde en waardigheid van de gebruiker.

  • Het is goed vanuit het oogpunt van ergotherapie

  • Theomatik bespaart tijd voor het zorgpersoneel

  • Theomatik is een esthetisch aantrekkelijk hulpmiddel dat niet stigmatiserend is

THEOMATIK – TECHNISCHE SPECIFICATIES

Een Theomatik set bestaat uit een stapelbaar dienblad voorzien van antislip.

Het dienblad is voorzien van trapezium-vormige openingen om potjes met een diameter van 20 tot 70mm in te klemmen. Van boter- en konfituurpotjes over yoghurt tot drankblikjes.

Het dienblad heeft ook een verpakkingssnijder, een klein veilig snijmesje dat helpt bij het openen van alle verpakkingszakjes zoals suiker, thee, kaas of ham, allemaal met één hand.

De set wordt geleverd met een handig lunchbordje waarin je een boterham kan klemmen tussen de 4 opstaande randen. Het lunchbord is ook voorzien van antislip aan de onderkant en heeft voorgevormde snijvormen in de 4 opstaande randen om u te helpen zodat u makkelijk uw boterham tot op de bodem kan doorsnijden.

De sets zijn ontworpen om gemakkelijk te stapelen met oog voor optimale ruimtebenutting. Het materiaal van de Theomatik is vaatwasmachinebestendig tot 90°C.

Eén set weegt 900 gram en meet 36,5 cm (L) x 18,8 cm (B) x 3 cm (H). De set is gemaakt van Polypropyleen, TPE en het snijgereedschap van roestvrij staal. Theomatik sets hebben het CE-keurmerk, zijn gemaakt met materialen die voldoen aan de Food Safety normen en zijn BPA-vrij.

Bestellen

Blijf onafhankelijk en zorg waardig voor jezelf.
Neem contact met ons op en bestel vandaag nog uw Theomatik!