Ga naar hoofdinhoud

UpCup

UpCup, de meest inclusieve drinkbeker op de markt!

  • Het is goed voor het gevoel van eigenwaarde en waardigheid van de gebruiker.

  • Het is goed vanuit het oogpunt van ergotherapie

  • UpCup bespaart tijd voor de zorgmedewerkers

  • UpCup is een esthetisch hulpmiddel dat niet stigmatiserend is

UPCUP – Nip met vertrouwen

Introductie van de UpCup, de innovatieve beker die speciaal is ontworpen voor ouderen en personen met een handicap of een kracht-, coördinatie- en slikstoornis die moeite hebben om comfortabel alleen te drinken. Met de UpCup kunt u nu genieten van uw favoriete drankje zonder morsen of knoeien. 

Ons unieke ontwerp heeft een stabiele basis die een veilige grip biedt. Dankzij de handgrepen kun je de beker op elke manier comfortabel en zelfverzekerd vasthouden. 

De UpCup is perfect voor iedereen die door lichamelijke beperkingen of een handicap moeite heeft met traditionele bekers. Als u moeite heeft met het vasthouden van voorwerpen en slikken, kan de UpCup uw leven gemakkelijker en aangenamer maken.

De UpCup is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en makkelijk schoon te maken. De beker is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als vaatwasmachinebestendig zijn. 

Laat morsen en knoeien u er niet van weerhouden om van uw favoriete drankje te genieten. Investeer in de UpCup en herwin vandaag nog uw onafhankelijkheid!

Bestellen

Blijf onafhankelijk en zorg waardig voor jezelf.
Neem contact met ons op en bestel vandaag nog uw UpCup!